Het is bijna Valentijnsdag!

Het is bijna Valentijnsdag!

We zitten in een lastige periode en juist in deze tijden hebben we allemaal behoefte aan wat extra aandacht, liefde en leuke momenten. Het is nu meer dan ooit belangrijk om je waardering te laten zien. 

Niet alleen aan je partner, maar aan iedereen die een beetje extra aandacht kan gebruiken! We zitten tenslotte allemaal verlegen om een leuk momentje en positiviteit. 

Op Valentijnsdag draait alles om de liefde en om de mensen waar je om geeft. Laat de mensen waar je het meest van houdt zien hoe belangrijk ze zijn met een passend geschenk van DÉCAAR voor een stralend mooie huid. Wees dit jaar anders dan anders. Geef niet het standaard bosje bloemen of het kaartje, maar kies voor de Deep Cleansing Gift set Valentine edition van DÉCAAR welke wordt geleverd in een mooie Valentijn verpakking.

Daarnaast maak je ook nog eens kans op een Super deluxe champagne ontbijt voor twee personen! Vind jij het zilveren hartje in jouw set? Dan heb je deze heerlijke prijs gewonnen!

Reinigen is de belangrijkste stap in jouw Beauty Routine

De reiniging van de huid de belangrijkste stap is voor een ideale huidverzorging? Zodra je de huid niet optimaal reinigt, zullen werkstoffen uit bijvoorbeeld je crème niet goed opgenomen kunnen worden. Daarom zijn de producten uit de Deep Cleansing gift set gebaseerd op een optimale reiniging van je grootste orgaan, je huid.

Nu wil je natuurlijk heel graag weten welke producten er in de set verwerkt zitten en nog belangrijker, hoe je deze thuis kunt gebruiken.

Stap 1: Reiniging met de Purifying Cleansing Gel

Breng de Purifying Cleansing Gel ter grootte van een euro munt aan op je hand. Voeg hier een klein beetje water aan toe zodat het product licht gaat schuimen en verdeel het over beide handen. Breng dit vervolgens aan op het gezicht en hals en masseer dit voor 1 á 2 minuten in. Wordt het een beetje droog? Voeg dan gewoon weer wat water toe. Na 1 tot 2 minuten reinigen, spoel je de Purifying Cleansing Gel af met water, dit kan ook met een nat washandje.

Stap 2: PH Lotion

Voelt je huid na het reinigen vaak trekkerig aan? De pH-waarde van de huid en die van water zijn anders waardoor dit gevoel ontstaat. Om dit te herstellen is het belangrijk om de huid te voorzien van de PH Balancing Lotion. Dit mag je doen door gebruik te maken van een wattenschijfje. Doe je dit liever met je handen? Ook geen probleem uiteraard.

Stap 3: Exfoliëren

Wist je dat je in 80 jaar tijd gemiddeld 60 kilo aan huidschilfers verliest? Om de huid hier een handje te helpen, exfolieer je je huid. Je gebruikt hiervoor een scrub waarmee we dode huidcellen verwijderen. Op die manier zorg je er voor dat de huid veel beter werkstoffen kan opnemen uit je andere producten.

In deze gift set werken we met de  Oxygen Scrub van DÉCAAR. Breng de scrub aan op de hand ter grootte van een 20 eurocent muntje. Voeg hier wel een klein beetje water aan toe en verdeel het over beide handen. Breng dit vervolgens aan op de huid en blijf dit met roterende bewegingen over de huid verdelen, ongeveer 2 tot 3 minuten. Wordt het een beetje droog? Voeg hier dan weer water aan toe. Let er wel op, laat de scrub zijn werk doen, dus masseer niet te hard. Na 2 tot 3 minuten scrubben spoel je de scrub af met water, dit kan ook met een nat washandje.

Iemand echt verrassen deze Valentijnsdag? Doe dan de Deep Cleansing Gift set Valentines edition cadeau! Heb jij de Cleansing set juist ontvangen? Heel veel plezier met het gebruiken ervan en ben je tevreden met de resultaten? Laat het weten in een review, klik hier.Copyright © DÉCAAR. Alle rechten voorbehouden.