Professionals

DÉCAAR Benelux is niet alleen een cosmeticagroothandel, maar vooral ook een sterke ‘partner in business’.

Ons motto is dan ook: Als het goed gaat met onze partners, dan gaat het vanzelf met ons ook beter.

DÉCAAR-partners herken je aan:

  1. Een sterke ambitie om hun salon/instituut tot de beste te maken.
  2. Oog voor kwaliteit en innovatie.
  3. Altijd op zoek naar de beste producten. Niet alleen baanbrekend wat formulering betreft, maar ook de verpakking (wij werken bijvoorbeeld alleen maar met luchtdichte pompsystemen) dient er aantrekkelijk uit te zien en volgens de nieuwste richtlijnen te zijn geproduceerd.
  4. Kennis is macht: continue scholing door onze toptrainers houdt het kennisniveau van onze partners hoog. Fijn voor hen, maar ook zeer belangrijk voor de consument. Bij welke DÉCAAR salon de consument ook komt, de behandelingen staan garant voor kwaliteit en zichtbare resultaten.
Ontwerp-zonder-titel-2019-09-13T092429.229

DÉCAAR Startpakketten

Wij werken met twee verschillende startpakketten. Het is niet mogelijk om alleen de Algen Peeling af te nemen, dit omdat resultaten significant minder zijn wanneer er tijdens en na de behandeling geen gebruik wordt gemaakt van de juiste producten. Houd rekening dat een startpakket een minimale investering van € 4.000,- bedraagt. 

Basic startpakket: bestaande uit salonproducten en verkoopproducten.

Professional startpakket: bestaande uit salonproducten en verkoopproducten + het DÉCAAR Partnerprogramma. Het Partnerprogramma biedt een uitgebreide (marketing)ondersteuning. Jouw persoonlijk sales- en marketingteam staat voor je klaar. 

Dit zeggen partners over DÉCAAR

suus

”Nog sneller resultaat”

suus
blitz

”Enthousiaste medewerkers”

“De producten waar we al jarenlang mee werkten, waren niet langer verkrijgbaar op de Nederlandse markt. Ik moest dus op zoek naar iets anders en ik wist dat DÉCAAR heel erg in lijn was met wat we gewend waren. Toch kies je niet‚ zomaar even’ een merk. We hebben peelings van diverse merken uitgeprobeerd en dit bleek de beste keuze voor ons.

In eerste instantie koos ik voor DÉCAAR vanwege de Algen Peeling. Die is perfect voor klanten met acne of onzuiverheden, maar eigenlijk voor iedere huid heel geschikt.
Als je een behandeling aanbiedt, dan vind ik dat je ook de bijbehorende producten moet verkopen. Ik heb toen een aantal producten geselecteerd, maar daar is het toch niet bij gebleven.
Mijn medewerkers – ik heb tien schoonheidsspecialisten in dienst – hebben producten uitgeprobeerd, een training gehad en behandelingen bij elkaar uitgevoerd. Ze waren er zo enthousiast over dat ik besloten heb om alle producten aan te schaffen. Mijn medewerkers zijn tenslotte de experts, zij moeten ermee werken.

Nu we er eenmaal mee werken, inmiddels een maand of vier, zijn we heel erg tevreden. Persoonlijk ben ik groot fan van de Oxygen Gel, die is echt top. En van mijn medewerkers hoor ik dat sommige producten zelfs nog beter bevallen dan die waar we in het verleden mee werkten. De keuze is dus heel goed uitgepakt.”

blitz
bad-boekelo

”Direct een match”

“Na een lange tijd met een ander merk te hebben gewerkt, waren we zoekende. Onze eisen waren hoog: we willen samenwerken met een merk dat kennis van zaken heeft, kwaliteit biedt en ook goede service.

Dat vinden we ontzettend belangrijk. En toen kwam DÉCAAR op ons pad, een jong merk dat in leek te spelen op al onze wensen. De verwachtingen zijn zeker waargemaakt.
Sterker nog, ze zijn eigenlijk overtroffen. De kwaliteit die we gewend waren is niet alleen gewaarborgd, maar zelfs verbeterd. We kunnen gelijksoortige behandelingen aanbieden en het aanbod van onze producten en behandelingen hebben we verder kunnen uitbreiden.

We werken vanaf de beginperiode met DÉCAAR. We houden van jonge merken. Waarom?
We zijn zelf ook een jong bedrijf, dat speelt mee. En verder wil een jong merk graag meedenken met de bedrijven waaraan ze producten leveren.

Tegelijkertijd geeft DÉCAAR ons ook de ruimte om mee te denken over de producten en behandelingen. Er was eigenlijk al direct een match. Vaak mogen wij ook experimenteren met nieuwe behandeltechnieken om de behandeling zo goed mogelijk te maken. Dat is ontzettend leuk om te doen. In onze salon is vooral de huidverbeterende Algen Peeling heel populair. Het is een behandeling waarbij je de huid niet beschadigt, maar de functie van de huid versnelt. Zo ondersteun je de kracht die de huid zelf in zich heeft.
De bovenste huidlaag, met bijvoorbeeld acne of couperose, wordt als het ware weggeduwd. De resultaten zijn ontzettend goed en onze gasten zijn er dan ook heel erg tevreden over.”

bad-boekelo
Copyright © DÉCAAR. Alle rechten voorbehouden.