Huidverzorging voor mannen

Huidverzorging voor mannen

Huidverzorging voor mannen bestaat uit twee simpele stappen, namelijk het reinigen en het hydrateren van de huid. Zolang je geen last hebt van acne of ernstige huidverouderingskenmerken, zijn deze twee stappen alles wat je nodig hebt om zolang mogelijk te genieten van een jeugdige en gezonde huid. Want zeg nou zelf; als man wil je er toch ook zo lang mogelijk goed uit blijven zien?

Het DÉCAAR verzorgingsritueel voor de man is makkelijk te combineren met het scheren en/of het verzorgen van de baard.

Reinigen van de huid

De nummer 1 regel wanneer het gaat om skincare, is het reinigen van de huid. Dit doe je twee keer per dag. Gedurende de nacht scheidt de huid afvalstoffen af, hier wil je natuurlijk niet de hele dag mee rondlopen. Tijdens de dag vorm er zich een stapeltje van viezigheid en talg (vet) op de huid en hier wil je weer niet mee gaan slapen.

Zet een DÉCAAR reinigingsproduct naast de douche en gebruik deze na het scheren. Hierdoor blijft de huid schoon, egaal en fris.

Huidtype man

De meeste mannen hebben een vette huid of een combinatie, omdat mannen meer talgklieren hebben dan vrouwen. De Oily and Combination skin-lijn van DÉCAAR biedt de perfecte oplossing voor het kalmeren en opnieuw in balans brengen van dit type huid, inclusief die met acneproblemen.

Pepermunt extract is één van de ingrediënten in onze Phyto-lotion, geschikt voor de vette en geïrriteerde huid met acne. Het balanceert overactieve talgklieren en levert een matte finish.

Hydrateren

Na het reinigen is het belangrijk de huid te voorzien van vocht. Dit doe je eenvoudig door producten te gebruiken die vochtbindende eigenschappen hebben. De producten uit de Oxygen Line zijn hiervoor ideaal.

Als aanvulling op je dagelijkse huidverzorgingsroutine, is het aan te raden eens in de zes weken naar de DÉCAAR-specialist te gaan, zodat je huid in topconditie blijft! Klik hier voor een specialist in jouw buurt!Gerelateerde producten

Copyright © DÉCAAR. Alle rechten voorbehouden.