Huidverzorging voor mannen: DÉCAAR ook voor hem

Huidverzorging voor mannen: DÉCAAR ook voor hem

Huidverzorging voor mannen is gebaseerd op dagelijks reinigen en hydrateren. Na het bestrijden van acne en totdat de rimpels verschijnen, zou elke man een basisroutine moeten hebben om het huidspel te winnen. Het is gemakkelijk te combineren met de gewone scheerbeurt of de verzorging van je baard.

DÉCAAR cosmetica is zowel geschikt voor mannen als voor vrouwen. U hoeft alleen maar te weten wat uw huidtype is en u kunt vandaag genieten van een gezondere huid. We hebben basisrichtlijnen opgesteld die elke man kunnen helpen bij het opnemen van de broodnodige stappen voor een mooi gezicht.

Reiniging omvat scrubben

De experts raden aan om je gezicht twee keer per dag schoon te maken. Als u een reinigingsproduct onder de douche en / of naast uw baardverzorgings- of scheerpakket heeft, zorgt u ervoor dat u die dode huidcellen verwijdert die aan elkaar kunnen plakken en uw gezicht er dof uit kan laten zien. Dermatologen raden ook aan om minstens één keer per week te scrubben.

Uw meest waarschijnlijke huidtype

De meeste mannen hebben een vette huid of een combinatie, omdat ze meer talgklieren hebben dan vrouwen. De Oily and Combination-lijn van DÉCAAR biedt de perfecte oplossing om dit type huid te kalmeren en opnieuw in evenwicht te brengen, ook bij mensen met acneproblemen.

Hydrateren

Na het reinigen moet u een vochtinbrengend product aanbrengen dat afhankelijk is van uw huidtype. Vraag altijd advies aan een professional. De vier productseries van DÉCAAR maken het eenvoudig om het beste product te kiezen dat aan uw behoeften voldoet.Copyright © DÉCAAR. Alle rechten voorbehouden.