Power of nature!

Power of nature!

Er zijn veel plantenextracten die goed zijn voor je huid. De meeste cosmetische en cosmeceutische producten bevatten tegenwoordig natuurlijk ingrediënt, voornamelijk verkregen uit een deel van de plant.

Wij hebben nuttige extracten verwerkt die zijn verkregen uit zaden, vruchten, bladeren of wortels, die zacht zijn voor de huid en zeer efficiënt bij het genezen van bepaalde huidaandoeningen of het vertragen van huidveroudering.

Vijf plantenextracten die worden gebruikt in DÉCAAR producten

Alhoewel er bij de productie van onze producten veel verschillende en natuurlijke ingrediënten worden gebruikt, lichten we er hier een aantal voor je uit:

Aloe barbadensis

Aloe barbadensis is één van de beste Aloë’s. Dit ingrediënt heeft verzachtende en antioxiderende eigenschappen en dient als een hydraterend middel voor de huid. Het geeft een verfrissend gevoel en kalmeert de huid intensief, bijvoorbeeld bij ontstekingen zoals acne of (zon)verbranding. Je vindt deze werkstof onder andere terug in de Oxygen scrub en de Natural Exfoliating scrub. Het is ook te vinden in onze Purifying Cleansing Gel, een zachte reiniger voor de vette huid.

Zwitsers Apple

Stamcellen van de Zwitserse appel (een zeldzame variant van Malus domestica), is niet alleen een krachtige antioxidant die de huid beschermt tegen vrije radicalen, het beschermt de huid ook tegen UV-straling en vertraagt ​​de veroudering van huidcellen. Deze efficiënte rimpelreductor is één van de werkstoffen in het DÉCAAR Oxygen-serum. Het vermindert niet alleen de tekenen van veroudering, maar het is ook geschikt voor de behandeling van huidaandoeningen zoals eczeem.

Arbutine

Arbutine is een antioxidant die voornamelijk zeer doeltreffend is bij het verhelderen van een ongelijkmatige teint. Het vermindert zichtbaar donkere vlekken en pigmentvlekken. Arbutine is onder andere toegevoegd aan het Brightening Mask van DÉCAAR.

Arganolie

Dit is een niet-geurige olie die wordt gewonnen uit de Arganboom. Arganolie bevat verschillende gunstige vetzuren voor de huid, waaronder oleïnezuur, palmitinezuur en linolzuur. Het is een goede bron van vitamine E. Argan olie zit onder andere verwerkt in de DÉCAAR Lift Firming Eye Cream.

Groene thee

Groene thee heeft veel voordelen voor de huid, waaronder een sterk huidverjongende werking. De polyfenolen hebben krachtige antioxiderende en huidverzachtende eigenschappen. Het verbetert op een zeer indrukwekkende wijze de door de zon beschadigde huid. Groene thee vind je onder andere terug in de Natural Exfoliation scrub.Copyright © DÉCAAR. Alle rechten voorbehouden.