Zonbescherming van DÉCAAR

Zonbescherming van DÉCAAR

Bescherm je huid tegen de zon met DÉCAAR

Elke huidverzorgingsroutine zou moeten eindigen met het aanbrengen van een SPF. Het is essentieel om je huid te beschermen tegen schadelijke UV-straling. De zon is en blijft de nummer 1 oorzaak van huidveroudering. Niet alleen tijdens de warmere maanden zorgt de zon voor schade aan de huid en vroegtijdige huidveroudering, maar ook zeker tijdens de wintermaanden. Wist je bijvoorbeeld dat UVA-straling door zowel glas als wolken heen schijnt?!

UV-straling en huidveroudering

UVB: UVB-straling dringt door tot de opperhuid (bovenste huidlaag). De positieve kant van UVB-straling is dat het zorgt voor de aanmaak van vitamine D en dat we er bruin van worden. Helaas zorgt dit type bij te veel blootstelling ook voor verbranding, DNA-schade en huidkanker.

UVA: UVA-straling dringt door tot de lederhuid (tweede huidlaag). 95% van de straling bestaat uit UVA en lange tijd werd gedacht dat deze straling minder schadelijk was dan UVB. Inmiddels is echter duidelijk dat UVA-straling diep in de huid doordringt, waar het schadelijke chemische reacties opstart die weer tot DNA-schade kunnen leiden.

UVB zorgt voor verbranding, UVA zorgt voor (vroegtijdige) huidveroudering.

Waarom je huid beschermen tegen de zon?

  • Een goede SPF blokkeert de schadelijke straling van de zon, zodat er geen huidaandoeningen kunnen ontstaan.  
  • Zonbescherming voorkomt vroegtijdige huidveroudering in de vorm van rimpels en fijne lijntjes.
  • De zon breekt essentiële eiwitten in de huid af, zoals collageen en elastine. Deze twee eiwitten zorgen er echter wel voor dat de huid zo lang mogelijk stevig en egaal blijft, zonder rimpels. Meer collageen en elastine afbraak staat dus gelijk aan een huid die (zeer) snel verouderd.

DÉCAAR biedt de volgende zonnebrandcrèmes

DÉCAAR Oxygen Cream SPF 30

DÉCAAR Oxygen Cream SPF 30 is een zeer beschermende crème met UV-filters die de huid hydrateert en energie geeft. De werkzame stof in deze crème, naast de SPF, is perfluorcarbon. Dit wonderstofje zorgt voor meer zuurstof in de huid, waardoor de huidfuncties verbeteren, de huid beter is beschermd en er gezonder en stralender uitziet.

DÉCAAR BB Oxygen Cream SPF 50

DÉCAAR BB Oxygen Cream SPF 50 is een getinte zonnebrandcrème die snel wordt geabsorbeerd, zonder enige vettigheid achter te laten. Er onstaat een frisse, gladde en egale huid, zonder onzuiverheden. De teint verandert en kleurt met de natuurlijke huidskleur mee. Sproeten, onzuiverheden en pigmentvlekken zijn minder zichtbaar.

DÉCAAR Brightening Cream SPF 50

Bevat een stabiel systeem van UVB-, UVA-, IR- en VIS-beschermingsfilters. Het natuurlijke duizendknoop- extract is rijk aan resveratrol, dit is een krachtige antioxidant, die erg efficiënt is in het voorkomen van veroudering van de huid. 

DÉCAAR Delicate cream SPF 15

De formulering is samengesteld voor het behouden van een gezonde en jeugdige huid. Het biedt daarnaast bescherming tegen schadelijke UV-straling met factor 15. Deze hydratant voor iedere dag verzorgt de huid met Panthenol en Aloë Vera, die negatieve gevolgen van oxidatieve stress zoals roodheid, lijntjes en rimpels en een ruwe huid voelbaar en zichtbaar vermindert. De huid ziet er fris en gezond uit. Pro Vitamine B5 dringt tot diep in de huid door, waar het zorgt voor herstel en revitalisatie van de cellen.Gerelateerde producten

Copyright © DÉCAAR. Alle rechten voorbehouden.