Breath of Life Box

Speciale prijs € 218,00 Normale prijs € 265,55
+ -

   Gratis verzending

   Tijdelijk gratis Oxygen Gel 3ml sample

   Dermatologisch getest

   Vandaag besteld voor 19.00, is morgen in huis 

Geen schadelijke chemicaliënDierproefvrijDermatologisch getestZonder parabenen

De Breath of Life Box is de ideale box, die vijf van onze beste producten bevat. Ze zorgen allemaal voor een jeugdige, mooie, egale en stralende huid! Natuurlijk is deze box ook zeer geschikt om cadeau te doen. 

Onze O2 Breath of Life (Repair and Rejuvenate) -box voorziet de huid van zuurstof, waardoor het celmetabolisme wordt verhoogd. Dode huidcellen worden verwijderd en de huid wordt gestimuleerd nieuwe en gezonde cellen aan te maken. Wanneer de huid een zuurstoftekort heeft, zal je sneller last hebben van onzuiverheden zoals mee-eters en puistjes. Daarnaast zal de huid eerder verouderen. Zuurstof is essentieel voor een gezonde en mooie huid.

Perfluorcarbon is de werkstof die centraal staat in deze box. Perfluorcarbon bootst menselijke bloedcellen na. Hoe rijker het lichaam is aan bloedcellen, hoe meer zuurstof er getransporteerd wordt.

De opname van andere werkstoffen wordt hierdoor bevorderd en de algehele gezondheid van de huid wordt verbeterd. Als perfluorcarbon plaatselijk wordt aangebracht, dringt het diep de huidbarriere in, waardoor het celmembraam wordt versterkt

  • Vermindert rimpels en lijntjes.
  • Geeft een boost aan de elasticiteit en stevigheid.
  • Verheldert de teint.
  • Vermindert wallen en zwellingen.
  • Ondersteuning van cellulaire huidfuncties.
  • Herstelt littekens en wondjes.

Wat zit er in de box?

Extra informatie
SKU D1020110
GTIN 5292979001835
Huidconditie Huidveroudering
Productlijn Oxygen Line
Copyright © DÉCAAR. Alle rechten voorbehouden.