Uitdagende job? You got it!

Ben jij een echte duizendpoot die houdt van een dynamische werkdag vol afwisseling? Zoek dan niet verder, want bij DÉCAAR hebben we dé perfecte uitdaging voor jou!

Wij zijn een jong en energiek team in Alkmaar, gespecialiseerd in huidverbeterende producten en treatments voor beauty-ondernemers in de Benelux. En nu zijn we op zoek naar een Office Manager, maar deze functie omvat zoveel meer dan dat!

Als onze toekomstige Creatieve Allrounder & Office Superstar ben jij in charge voor alles wat gebeurt bij ons op kantoor. Geen standaard werkdagen, maar dynamische dagen vol nieuwe ervaringen en uitdagingen. Wij roepen altijd dat verandering de enige constante factor is en daarom is een standaard werkdag niet te beschrijven. Afgelopen week was ook weer een rollercoaster van allerlei activiteiten waar we je graag wat van willen meegeven.

the_office_5_
the_office_4_

Jouw dag...

Zo waren er brainstormsessies waar nieuwe ideeën als een magische tornado op je afkwamen. Jij omarmde ze met enthousiasme en ging er vol energie mee aan de slag!

Het salesteam had wat uitzoekklussen voor je bij bestaande klanten, en je dook in Power BI-rapportages voor analyses en klantenlijsten. Je wist dat het sales team druk was met de lopende campagnes dus jij belde ook op eigen initiatief wat klanten na om te horen hoe het met ze gaat en of we nog iets voor ze kunnen betekenen.

Tijd voor een korte pauze? Natuurlijk, maar jij checkte snel of er nog genoeg koffiebonen waren, veegde een doekje door de keuken en ontving klanten voor trainingen bij ons op kantoor. Ondertussen hielp je een collega bij het opstellen van offertes en dook je daarna de administratie in, verzorgde de facturatie en liep openstaande posten na.

Marketing tikte nog even op je schouder en vroeg of je de nieuwsbrieven kon nalezen. Bijna aan het einde van de dag, keek je tevreden naar je afgevinkte to-do lijst. Het was een fantastische dag.

Klinkt dit als de uitdaging waar je naar op zoek bent?

Jouw taken 

 • Functieomschrijving: Creatieve Allrounder & Office Superstar 
 • Uitzoekklussen en vernieuwende oplossingen aandragen.
 • Opstellen en beheren van contracten en administratieve documenten.
 • Ondersteunen bij HR- en financiële processen.
 • Dagelijks omgaan met nieuwe ideeën en uitdagingen.
 • Facilitair management en klantenservice.
 • Organiseren/ ondersteuning bieden bij bedrijfsuitjes en evenementen.

  & profiel
 • HBO-diploma in een relevant vakgebied, met minimaal twee jaar ervaring in een soortgelijke rol.
 • Stressbestendig en accuraat, een ware multitasker.
 • Sterke communicatievaardigheden op alle niveaus.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.
 • Ervaring met Microsoft Office-producten en snelstart.

 

the_office_2_
the_office_1_

Wat bieden wij jou?

 • Een uitdagende functie in een jong en dynamisch team.
 • Vijf of vierdaagse werkweek.
 • Een inspirerende werkomgeving waar creativiteit en innovatie worden gewaardeerd.
 • Een competitief salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Uiteraard zorgen we ervoor dat jouw huid er pico bello uitziet! ;)


Geloof jij dat je de perfecte match bent voor deze veelzijdige rol? Solliciteer dan vandaag nog! Stuur je cv en motivatiebrief naar deska@decaar.nl en maak deel uit van ons groeiende team vol energie en vernieuwing.

PS: Heren, wees niet bang! Ons team bestaat uit een mix van mannen en vrouwen. Mannen zijn van harte welkom om deze uitdaging met ons aan te gaan!

MEET THE TEAM

Ralf van Houts - Eigenaar

Vanaf jongs af aan ben ik actief in de professionele cosmeticabranche en in 2017 is mijn droom in vervulling gegaan: ik werd importeur van DÉCAAR voor de Benelux. Met DÉCAAR zijn wij niet alleen een cosmeticagroothandel, maar vooral ook een sterke ‘partner in business’. Ons motto is dan ook: ‘Als het goed gaat met onze partners, dan gaat het vanzelf met ons ook beter’. 

 

 

 

 

 

 

Deska de Vries - General Manager

Vanaf de start ben ik betrokken bij DÉCAAR. Terugkijkend op de afgelopen vijf jaar zijn we met vallen en opstaan gegroeid naar een volwaardige speler binnen de professionele schoonheidsbranche, ik ben écht trots op wat we hebben bereikt. Inmiddels is er een trouwe achterban van beauty ondernemers ontstaan, die er iedere dag voor kiezen om DÉCAAR in te zetten binnen hun bedrijf en dat is fantastisch!

Onze producten hebben al veel mensen geholpen bij het verkrijgen van een gezonde huid en daarmee direct voor meer zelfvertrouwen. Ik sta dan ook volledig achter de producten en treatments, een beter gevoel dan dat is er niet.

Ons team is klein, maar bestaat stuk voor stuk uit bevlogen members met hart voor de zaak. Informeel en relaxed is hoe je ons het beste kunt omschrijven, waarbij hard werken zeker niet wordt geschuwd. Ik kijk ernaar uit ook jou te verwelkomen binnen team DÉCAAR!

 

Suzanne van Straten - Customer Care

Mijn baan bij DÉCAAR is iedere dag een feestje, geen dag op kantoor is hetzelfde. Mijn werk is veelzijdig en ik noem mezelf het manusje van alles, ik ben het gezicht en de stem van DÉCAAR.

Vanaf de dag dat een klant bij ons partner wordt ben ik nauw betrokken bij dit hele proces, het opstellen van de offerte, het bestellen en nakijken van het startpakket en zorgen dat alle producten op tijd en juist bij de klant terecht komen. Ik vind het leuk dat klanten zich op hun gemak voelen bij mij. Ik help graag waar nodig, niet alleen voor onze klanten maar ook voor mijn collega’s sta ik klaar.  Geen dag is hetzelfde en dat is wat mijn werk een feestje maakt.

We zijn een jong en dynamisch team wat weet van aanpakken. We deinzen nergens voor terug en werken allemaal hard. De neuzen staan allemaal dezelfde kant op. Dat is wat onze band sterk maakt.


Rene Klooster - Business controller

In mijn rol als Business controller ben ik bezig met alles wat met data te maken heeft. Ik analyseer verkoopcijfers, combineer dit met de bezoekverslagen van de saloncoaches en probeer zo trends en kansen te ontdekken voor ons bedrijf. Daarnaast check ik goed wat er allemaal gebeurt op de website, optimaliseer ik daar waar nodig en betrek ik het team in de verder ontwikkeling hiervan. Zodoende weet ik zeker dat wat onze klanten handig vinden op onze site ook ontwikkeld en doorgevoerd kan worden.

Ook ben ik verantwoordelijk voor onze inkoop en sta daarbij dagelijks in contact met onze leveranciers, warehouse en transporteurs. Samen met de binnendienst en salon coaches bepalen we gezamenlijk de acties en speciale aanbiedingen voor de aankomende tijd en stem ik dat ook weer af met de betrokken partijen om zo ervoor te zorgen dat onze klanten nooit mis grijpen.

Een veelzijdige job dus waarbij ik met iedereen van het bedrijf in contact sta en het leuk vind om lekker te sparren over alle zaken en randzaken die ons bedrijf nog mooier, beter en leuker maken.

 

Tessa Lexmond - Productspecialist

Ik werk nu 1 jaar bij het bedrijf als productspecialist en trainer en dat doe ik met heel veel plezier! Mijn baan zie ik écht als een leuke uitdaging, persoonlijk vind ik de veelzijdigheid erg fijn. We werken met een klein, leuk en gezellig team en helpen elkaar daar waar nodig is.

Geen dag is hetzelfde, de ene dag heb ik een promotiedag bij schoonheidssalons op locatie. Daarnaast adviseer ik salons en consumenten over het gebruik van onze producten. De andere dagen geef ik training hier op kantoor in Alkmaar daarnaast en word ik ook zelf geregeld getraind.

DÉCAAR is een jong en dynamisch bedrijf, we bestaan pas 5 jaar. Ik zie nog veel kansen en mogelijkheden en ik ben blij dat ik hier mijn steentje aan kan bijdragen.


Mieke Strubbe - Trainer

Ik ben Mieke Strubbe en ik ben sinds 20 jaar werkzaam in de Beauty Sector. Als enige van ons Team kom in uit België. Ik ben trainster in de sector voor allerlei huidopleidingen en specialisaties en ik ben sinds één jaar werkzaam bij DÉCAAR als trainster en agent voor België. Ik heb ervoor gekozen om samen te werken met DÉCAAR om verschillende redenen. Allereerst ben ik onder de indruk van de kwaliteit en effectiviteit van onze producten.

DÉCAAR heeft een reputatie opgebouwd als een merk dat hoogwaardige cosmeceutische formules biedt, die zowel klinisch bewezen als innovatief zijn. Bovendien waardeer ik hun toewijding aan natuurlijke ingrediënten en hun voortdurende streven naar verbetering en innovatie in hun productassortiment. DÉCAAR begrijpt de behoeften van klanten en biedt oplossingen die echt werken. Door met DÉCAAR samen te werken, kan ik mijn klanten producten aanbieden die voldoen aan hun hoge verwachtingen en optimale resultaten leveren.

one_200_x_200_px_

Gabber - mascotte

Ik hang wat rond en doe m'n ding.

Copyright © DÉCAAR. Alle rechten voorbehouden.