DÉCAAR Facial Cleansing Brush

€ 150,00
Op voorraad
SKU
L0003

   Gratis verzending vanaf €75,-

   Dermatologisch getest

   Vandaag besteld voor 19.00, is morgen in huis 

+ -

De DÉCAAR Facial Cleansing Brush is vernieuwd! Behaal nu nóg meer resultaat bij het verjongen en/of verbeteren van jouw huid en bereik jouw droomhuid!

Lees hier meer over gezichtsreinigers.

  • Bereik jouw droomhuid: De DÉCAAR Facial Cleansing Brush is een luxe reinigingsborstel die door middel van een niet-schurende reinigingsmethode zorgt voor een schone, stralende en jonger uitziende huid.
  • Verbeter jouw reinigingsritueel: De Facial Brush beschikt over een reinigingssysteem met 7 verstelbare pulsering intensiteiten en een doordacht ontwerp om zo de reinigingsroutine te optimaliseren.
  • Ontwerp & doel: De brush heeft meer dan 4.000 contactpunten waarbij make-up resten, vuildeeltjes en verhoornde huidcellen worden verwijderd en stimuleert de doorbloeding van de huid. Poriën worden diep gereinigd en de lijnen in het gezicht worden zichtbaar zachter.
  • Reiniging: De vorm heeft een verfijnde ronde bovenkant waardoor de T-zone en neusvleugels goed bereikt kunnen worden.
  • Gebruik: Maak de huid vochtig, gebruik een DÉCAAR reinigingsproduct en breng deze aan op de huid. Werk van binnen naar buiten en pas de gewenste snelheid aan. Wil je een meer liftend effect? Werk dan van beneden naar boven.
  • Maximaal resultaat: Gebruik de brush tweemaals daags 3 minuten met een DÉCAAR reinigingsproduct.
  • Materiaal & onderhoud: De Facial Cleansing Brush is hypoallergeen, 35 x hygiënischer dan nylon reinigingsborstels, goed schoon te houden en gaat ongeveer 100 reinigingsbeurten mee zonder op te laden.

Eigenschappen
Huidconditie Droogte en Dehydratatie, Onzuivere huid, Gevoelige huid en roodheid, Huidveroudering, Pigmentvlekken
Productlijn Cleansers, toners & exfoliators
Inhoud 1 stuk
Advies voor gebruik

De beste resultaten worden bereikt wanneer de Facial Cleansing Brush wordt gebruikt in combinatie met een DÉCAAR gezichtsreiniger.

  1. Maak de huid vochtig, gebruik een DÉCAAR reinigingsproduct en breng deze aan op de huid. Werk van binnen naar buiten en pas de gewenste snelheid aan. Wil je een meer liftend effect? Werk dan van beneden naar boven.
  2. Gebruik de brush tweemaals daags 3 minuten met een DÉCAAR reinigingsproduct.
  3. Kies de geschikte snelheid en beweeg de brush over de huid van binnen naar buiten of voor een meer liftend effect: van beneden naar boven.
Copyright © DÉCAAR. Alle rechten voorbehouden.