Dutch Beauty Award 22/23 Insta-Wrinkle Filler

DBA_wrinkle_filler

TROTS! INSTA-WRINKLE FILLER IS GENOMINEERD!

Met trots en dankbaarheid kunnen wij aankondigen dat onze Insta-Wrinkle Filler uit de prachtige Age Reverse Line, is genomineerd voor de Dutch Beauty Award 22/23!

Over de Dutch Beauty Award

Dutch Beauty Award is de meest felbegeerde Beautyprijs van Nederland. De Dutch Beauty Award wordt ieder jaar georganiseerd door de vereniging Experts of Beauty. Er zijn 25 categorieën en 200 producten die op maandag 15 mei zullen horen of zij zich de gelukkige winnaars van 2022-2023 mogen noemen.

Wat doet de Insta-Wrinkle Filler?

In onze prachtige Age Reverse Line is de Insta-Wrinkle Filler onmisbaar als je hulp nodig hebt bij het opvullen van lijntjes en rimpels. Door haar krachtige formule is het zelfs een stap vóór botox. Daarnaast kan het effect van het gebruik van botox verlengen met twee tot drie maanden. Het levert een geconcentreerde mix van geavanceerde ingrediënten die het uiterlijk van de huid in de loop van de tijd voller maakt.

Bij langdurig gebruik ondersteunt de formule het huideigen collageen voor een gladdere en stevigere uitstraling. Dit product is ook zeer ideaal om onder de make-up te gebruiken, zodat bijvoorbeeld foundation niet in de rimpeltjes komt te zitten.

Doel

  • Verminderen van lijntjes en rimpels.
  • Stimuleert de aanmaak van collageen.
  • Maakt de huid zichtbaar voller.

Over DÉCAAR

DÉCAAR is een modern cosmeceutical merk dat is gebaseerd op de jarenlange ervaring en kennis van de meest gerenommeerde cosmeceutische formuleerders in de industrie. Zij delen allemaal één geloofsovertuiging, namelijk: ‘de basis van schoonheid wordt gevonden in de gezondheid van de huid’.

Die twee werelden worden samengebracht voor de allerbeste resultaten. Onze huidverbeterende producten en behandelingen zijn stuk voor stuk innovatief, uniek, veilig en heel effectief.

Wij werken met 450+ salons in de Benelux. Interesse in een partnership als basis of premium salon? Neem dan contact met ons op.

Copyright © DÉCAAR. Alle rechten voorbehouden.