Oxygen Mask

€ 44,50
Op voorraad
SKU
D1020102

   Gratis verzending vanaf €75,-

   Dermatologisch getest

   Vandaag besteld voor 19.00, is morgen in huis 

+ -
Dit masker zorgt voor een gezonde en stralende huid. Fijne lijntjes worden verminderd en de huid verstevigd.
  • Voor alle huidtypen.
  • Bevat perfluorcarbon. Perfluorcarbon is ontwikkeld door wetenschappers die op zoek waren naar een vervangingsmiddel voor bloed. Deze werkstof bootst menselijke bloedcellen na. Hoe rijker het lichaam is aan bloedcellen, hoe meer zuurstof er getransporteerd wordt. Perfluorcarbon voorziet het weefsels van extra zuurstof, waardoor de opname van andere werkstoffen wordt bevorderd.
  • Kalmeert, hydrateert en herstelt alle huidfuncties, doordat het zuurstofniveau van de cellen significant wordt verhoogd.
Eigenschappen
Huidconditie Droogte en Dehydratatie
Productlijn Oxygen Line
Inhoud 50 ml
Werkstoffen

Perfluorcarbon: Heeft het vermogen om tot 49% van zijn volume op te nemen aan zuurstof. Werkt wondgenezend doordat de ontstekingsremmende mechanismen worden geactiveerd. Verjongd de huid en biedt diepe hydratatie.

Sheaboter: Vult de lipides aan in de huid, wat er voor zorgt dat het vocht minder makkelijk kan verdampen. Hierdoor wordt de hoornlaag zachter en de barrièrefunctie verbeterd.

Camelina zaadolie: Bevat een hoog percentage vitamine E welke een goede antioxidant is. Heeft tevens ook een groot hydraterend vermogen.

Ureum: Zorgt voor een uitstekend vochtbehoudend effect en elasticiteit van de huid

Diatomeeënaarde: Helpt de huid beschermen tegen vochtverlies en externe invloeden. Bestaat voor een groot deel uit Silica welke een versterkende werking heeft op de huid.

Laag moleculair hyaluronzuur: Verbetert het uiterlijk van een droge en vochtarme huid door schilfers te verminderen en de soepelheid te herstellen.

NMF Aminozuren: Beschermt tegen invloeden van buitenaf en het behouden van elasticiteit.

Advies voor gebruik

Breng aan na het reinigen van de huid met een reiniging en exfoliator volgens het huidtype van de klant. Het masker is een ‘leave-on’ masker, wat tijdens de nacht op de huid blijft. Dit kan 2 tot 3 keer per week worden gebruikt, voor het beste resultaat.

Copyright © DÉCAAR. Alle rechten voorbehouden.