Bedrijfsomschrijving

Bij DÉCAAR geloven we dat schoonheid begint bij meer zelfvertrouwen, door een gezonde en mooie huid. Als toonaangevend merk in de beauty-industrie, zijn we voortdurend op zoek naar talentvolle individuen die onze missie delen en ons team willen versterken. Momenteel hebben we een unieke kans voor een enthousiaste professional die klaar is om de rol van Salon Coach op zich te nemen.

Bij DÉCAAR noemen we onze vertegenwoordigers liever Salon Coaches omdat wij geloven dat ze veel meer doen dan alleen producten verkopen. Als Salon Coach ben jij de vertrouwde adviseur en partner van onze klanten. Je krijgt de kans om nieuwe en bestaande salons te bezoeken en hen te ondersteunen bij het behalen van hun groeiambities. Je bent een belangrijke schakel tussen DÉCAAR en de partners en je bent gepassioneerd over het bevorderen van hun succes.

the_office_5_
the_office_4_

Vacature omschrijving

Wij zoeken per direct een: Salon Coach - fulltime/ parttime. Rayon nader te bepalen.

Werkzaamheden:

 • Bezoeken van nieuwe en bestaande klanten, oftewel partners, om een sterke werkrelatie op te bouwen.
 • Bespreken van actiecampagnes en het analyseren van de huidige situatie van de salon om groeimogelijkheden te identificeren, zowel op het gebied van omzet als klantenbestand.
 • Het bieden van opvolging en ondersteuning aan de salons door middel van regelmatig contact en effectieve communicatie
 • Het stimuleren van groei en ontwikkeling van salons als partners van DÉCAAR, zodat er het maximale rendement wordt behaald met ons mooie merk in de desbetreffende salon.
 • Uitleggen van de verschillende vormen van ondersteuning en begeleiding die DÉCAAR biedt aan de salons

Profielschets

 • Een gepassioneerde professional met ervaring in de beauty- en salonindustrie.
 • Sterke communicatieve vaardigheden en het vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden.
 • Analytisch denkvermogen en het vermogen om groeikansen te identificeren voor salons.
 • Resultaatgerichte instelling en de drive om targets te behalen.
 • Zelfmotivatie en het vermogen om zelfstandig te werken.
 • Rayon nader te bepalen.
the_office_2_
the_office_1_

Wat bieden wij jou?

 • Een uitdagende en dynamische rol in een innovatieve organisatie met een sterke marktpositie.
 • De mogelijkheid om een verschil te maken in de beauty-industrie en de groei van salons te stimuleren.
 • Een aantrekkelijk salarispakket.
 • Uitgebreide training en ondersteuning om je professionele vaardigheden te ontwikkelen.
 • Een inspirerende en motiverende werkomgeving waarin je kunt samenwerken met gepassioneerde collega's.

Als jij gedreven bent om een sleutelrol te vervullen in onze organisatie en klaar bent voor de uitdagingen die deze gevarieerde functie biedt, dan nodigen we je uit om te solliciteren. Word lid van ons team in Alkmaar en maak deel uit van een groeiende organisatie die gericht is op innovatie en succes.

Solliciteer vandaag nog door je cv en motivatiebrief te sturen naar deska@decaar.nl. We kijken uit naar je sollicitatie!

MEET THE TEAM

Ralf van Houts - Eigenaar

Vanaf jongs af aan ben ik actief in de professionele cosmeticabranche en in 2017 is mijn droom in vervulling gegaan: ik werd importeur van DÉCAAR voor de Benelux. Met DÉCAAR zijn wij niet alleen een cosmeticagroothandel, maar vooral ook een sterke ‘partner in business’. Ons motto is dan ook: ‘Als het goed gaat met onze partners, dan gaat het vanzelf met ons ook beter’. 

 

 

 

 

Deska de Vries - General Manager

Vanaf de start ben ik betrokken bij DÉCAAR. Terugkijkend op de afgelopen vijf jaar zijn we met vallen en opstaan gegroeid naar een volwaardige speler binnen de professionele schoonheidsbranche, ik ben écht trots op wat we hebben bereikt. Inmiddels is er een trouwe achterban van beauty ondernemers ontstaan, die er iedere dag voor kiezen om DÉCAAR in te zetten binnen hun bedrijf en dat is fantastisch!

Onze producten hebben al veel mensen geholpen bij het verkrijgen van een gezonde huid en daarmee direct voor meer zelfvertrouwen. Ik sta dan ook volledig achter de producten en treatments, een beter gevoel dan dat is er niet.

Ons team is klein, maar bestaat stuk voor stuk uit bevlogen members met hart voor de zaak. Informeel en relaxed is hoe je ons het beste kunt omschrijven, waarbij hard werken zeker niet wordt geschuwd. Ik kijk ernaar uit ook jou te verwelkomen binnen team DÉCAAR!

 

Suzanne van Straten - Customer Care

Mijn baan bij DÉCAAR is iedere dag een feestje, geen dag op kantoor is hetzelfde. Mijn werk is veelzijdig en ik noem mezelf het manusje van alles, ik ben het gezicht en de stem van DÉCAAR.

Vanaf de dag dat een klant bij ons partner wordt ben ik nauw betrokken bij dit hele proces, het opstellen van de offerte, het bestellen en nakijken van het startpakket en zorgen dat alle producten op tijd en juist bij de klant terecht komen. Ik vind het leuk dat klanten zich op hun gemak voelen bij mij. Ik help graag waar nodig, niet alleen voor onze klanten maar ook voor mijn collega’s sta ik klaar.  Geen dag is hetzelfde en dat is wat mijn werk een feestje maakt.

We zijn een jong en dynamisch team wat weet van aanpakken. We deinzen nergens voor terug en werken allemaal hard. De neuzen staan allemaal dezelfde kant op. Dat is wat onze band sterk maakt.


Rene Klooster - Business controller

In mijn rol als Business controller ben ik bezig met alles wat met data te maken heeft. Ik analyseer verkoopcijfers, combineer dit met de bezoekverslagen van de saloncoaches en probeer zo trends en kansen te ontdekken voor ons bedrijf. Daarnaast check ik goed wat er allemaal gebeurt op de website, optimaliseer ik daar waar nodig en betrek ik het team in de verder ontwikkeling hiervan. Zodoende weet ik zeker dat wat onze klanten handig vinden op onze site ook ontwikkeld en doorgevoerd kan worden.

Ook ben ik verantwoordelijk voor onze inkoop en sta daarbij dagelijks in contact met onze leveranciers, warehouse en transporteurs. Samen met de binnendienst en salon coaches bepalen we gezamenlijk de acties en speciale aanbiedingen voor de aankomende tijd en stem ik dat ook weer af met de betrokken partijen om zo ervoor te zorgen dat onze klanten nooit mis grijpen.

Een veelzijdige job dus waarbij ik met iedereen van het bedrijf in contact sta en het leuk vind om lekker te sparren over alle zaken en randzaken die ons bedrijf nog mooier, beter en leuker maken.

 

 

Tessa Lexmond - Productspecialist

Ik werk nu 1 jaar bij het bedrijf als productspecialist en trainer en dat doe ik met heel veel plezier! Mijn baan zie ik écht als een leuke uitdaging, persoonlijk vind ik de veelzijdigheid erg fijn. We werken met een klein, leuk en gezellig team en helpen elkaar daar waar nodig is.

Geen dag is hetzelfde, de ene dag heb ik een promotiedag bij schoonheidssalons op locatie. Daarnaast adviseer ik salons en consumenten over het gebruik van onze producten. De andere dagen geef ik training hier op kantoor in Alkmaar daarnaast en word ik ook zelf geregeld getraind.

DÉCAAR is een jong en dynamisch bedrijf, we bestaan pas 5 jaar. Ik zie nog veel kansen en mogelijkheden en ik ben blij dat ik hier mijn steentje aan kan bijdragen.


Mieke Strubbe - Trainer

Ik ben Mieke Strubbe en ik ben sinds 20 jaar werkzaam in de Beauty Sector. Als enige van ons Team kom in uit België. Ik ben trainster in de sector voor allerlei huidopleidingen en specialisaties en ik ben sinds één jaar werkzaam bij DÉCAAR als trainster en agent voor België. Ik heb ervoor gekozen om samen te werken met DÉCAAR om verschillende redenen. Allereerst ben ik onder de indruk van de kwaliteit en effectiviteit van onze producten.

DÉCAAR heeft een reputatie opgebouwd als een merk dat hoogwaardige cosmeceutische formules biedt, die zowel klinisch bewezen als innovatief zijn. Bovendien waardeer ik hun toewijding aan natuurlijke ingrediënten en hun voortdurende streven naar verbetering en innovatie in hun productassortiment. DÉCAAR begrijpt de behoeften van klanten en biedt oplossingen die echt werken. Door met DÉCAAR samen te werken, kan ik mijn klanten producten aanbieden die voldoen aan hun hoge verwachtingen en optimale resultaten leveren.

 

Copyright © DÉCAAR. Alle rechten voorbehouden.