Aftellen tot Kerstmis en Oud & Nieuw: met deze behandelingen krijg jij een stralende huid!

Aftellen tot Kerstmis en Oud & Nieuw: met deze behandelingen krijg jij een stralende huid!

Kerstmis en Oud & Nieuw komen eraan en je agenda puilt waarschijnlijk al behoorlijk uit. Wat serveer je dit jaar aan je gasten, de zoektocht naar de perfecte outfit, cadeautjes kopen, waar ga je het nieuwe jaar vieren en wie nodig je uit? De decembermaand kan een behoorlijk drukke maand zijn, waarin we veel moeten doen, maar waarin we uiteindelijk willen genieten met vrienden en familie en waarin we ons er op ons allerbest willen laten uitzien.

Kies voor één van deze twee topbehandelingen van DÉCAAR en weet dat het in ieder geval met één ding goed zit deze maand: je huid! Beide behandelingen zorgen er namelijk voor dat je een prachtige natural glow krijgt, een egale en gezonde huid en dat vermoeidheid zichtbaar afneemt!

DÉCAAR Oxygen treatment

 

Voor een stralende huid

Voor degenen die op zoek zijn naar een behandeling die zorgt voor een prachtig egale en stralende huid, is er de Oxygen treatment! Deze behandeling is bedoeld voor elk type huid met tekenen van vermoeidheid, zuurstofgebrek en stress (waar we waarschijnlijk allemaal wel mee te maken hebben deze maand       </div>
      <div class=Copyright © DÉCAAR. Alle rechten voorbehouden.