Goud voor de huid

Goud voor de huid

Goud is al lang erkend voor zijn luxe en verfraaiende eigenschappen, wereldwijd en in verschillende culturen. De voordelen van goud in huidverzorging zijn zelfs tot 5000 geleden terug te leiden tot het oude Egypte. Egyptenaren geloofden dat de genezende krachten van goud alle vormen van fysieke, mentale en spirituele kwalen konden genezen. Er wordt aangenomen dat Cleopatra puur goud droeg voor een stralende en jeugdige huidskleur. Romeinen gebruikten gouden preparaten voor de behandeling van verwondingen en zweren. In de oude Chinese geneeskunde was goud het geheim van een jeugdige huid.

Vandaag de dag wordt goud gebruikt bij de behandeling en verjonging van de huid, zo is goud bijvoorbeeld verwerkt in de Age Reverse lijn van DÉCAAR. Wij erkennen de wonderbaarlijke anti-aging eigenschappen van goud. Daarom kon deze werkzame stof niet wegblijven uit onze productformulering.

Waarom is goud goed voor de huid?

Omdat goud een van de zachtste metalen is, wordt het gemakkelijk opgenomen door de huid. Een van de vele voordelen van goud voor de huid, is dat het de bloedtoevoer naar het te behandelen gebied stimuleert. Dit versnelt het cellulaire proces en activeert de regeneratie. Een verbeterde bloedsomloop helpt ook om het vochtgehalte van de huid te herstellen. Dat leidt tot vermindering van acne en andere huidaandoeningen.

Goud zorgt voor een stralende huid, herstelt de elasticiteit, vertraagt ​​het collageenverlies en de afbraak van elastine. Het stimuleert ook de celgroei om gezonde, stevige huidcellen te regenereren en voor een verstevigend effect. Het heeft antibacteriële en ontstekingsremmende eigenschappen en herstelt gebroken cellulaire verbindingen. Wat zich vertaalt in fijne lijntjes en rimpels die worden verminderd.

24k goud staat ook bekend als een goede begeleider en booster van andere ingrediënten. Wanneer het wordt gecombineerd met verschillende ingrediënten, zoals in de andere Age Reverse producten. Helpt de infusie van goud deze anti-verouderingsingrediënten dieper in de huidlagen door te dringen, waardoor ze nog beter tot hun recht komen.

DÉCAAR Elixir Serum

Samengesteld met een nieuwe generatie ingrediënten, biedt het Elixir Serum een onmiddellijk effect van huidverlichting. Het elixerserum herstelt de gezondheid van de verouderde huid en verbetert de huidtint. Het vermindert en verzacht rimpels effectief, stimuleert de aanmaak van collageen, heeft verstevigende eigenschappen en beschermt de huid tegen vochtverlies en schadelijke externe factoren. Breng ‘s morgens en’ s avonds aan na het reinigen en vóór je gebruikelijke huidverzorgingsroutine.

DÉCAAR hals- en decolleté-liftingcrème

De ultieme samenstelling van actieve ingrediënten met krachtig regenererende eigenschappen. Met zijn unieke formule vermindert het rimpels, herstelt het gladheid, stevigheid en hydratatie van de hals en het decolleté. Het regenereert en herstelt de door de zon beschadigde huid en geeft zijn elasticiteit en structuur terug. Klik hier en shop de volledige Age Reverse lijn online!Gerelateerde producten

Copyright © DÉCAAR. Alle rechten voorbehouden.