Onzuivere en vette huid? Balance your skin!

Onzuivere en vette huid? Balance your skin!

Hoe je een balans kunt vinden in het geval van twee verschillende huidtypen, lijkt een mysterie. Toch is het DÉCAAR gelukt effectieve producten te ontwikkelen. Speciaal voor de gecombineerde huid. De Oily & Combination Skin lijn van DÉCAAR maakt gebruik van vooruitstrevend actieve ingrediënten. De formuleringen zijn zeer licht, waardoor ze snel worden opgenomen door de huid en geen vettige laag achterlaten. De producten brengen de huidconditie zichtbaar in balans.

Onzuivere en vette huid tegengaan – Calming mask

Het Calming mask van DÉCAAR verwijdert dode huidcellen, stimuleert de huid en zorgt voor een schone en stralende huid. Het vermindert ontstekingen en verbetert de bloedcirculatie. De geavanceerde formule revitaliseert en beschermt de huid tegen allerlei soorten schade, waaronder schade door de zon, luchtvervuiling, stress en ontstekingen zoals acne en couperose. Shop direct het Calming mask online!

De actieve ingrediënten zijn kaolien, zinkoxide en menthol.

  • Kaolien: Kaolien is een kleimineraal dat in de natuur wordt aangetroffen. Het wordt gebruikt in huidverzorgingsproducten vanwege de absorberende eigenschappen. Dat is waarom het wordt gebruikt in maskers voor een vette huid. De juiste hoeveelheid kaolien in combinatie met andere ingrediënten kan zeer positief werken voor de gecombineerde huid, zodat de T-zone aanzienlijk minder glanzend wordt.
  • Zinkoxide: Zinkoxide is een wit poeder, onoplosbaar in water, dat acne helpt behandelen en voorkomen. Zinkoxide werkt namelijk bacteriën dodend en reguleert de talgproductie.  Het vermindert ontstekingen en werkt zelfs bij acne die antibioticaresistent is geworden.
  • Menthol: Menthol is afgeleid van pepermunt. De verfrissende en versterkende werking kalmeert jeuk, roodheid en zonnebrand. Het reinigt ook diep de poriën. De zuiverende eigenschappen maken deze werkstof perfect voor het behandelen van de vette en onzuivere huid.  

Rebalancing crème 24hr

Lichte crème verrijkt met actieve bestanddelen die de huid kalmeren en hydrateren en beschermen tegen mee-eters en eczeem. De crème bevat biopolymeren, die talg omzetten in onzichtbare microkorrels om het anti-glanseffect te garanderen. Shop de Rebalancing cream direct online!

Actieve ingrediënten: gefermenteerde olie van Angelica gigas, kokosolie, epigallocatechinegallaat.

  • Gefermenteerde olie van Angelica gigas: De gefermenteerde olie van dit kruid wordt gebruikt in de traditionele Koreaanse geneeskunde, het heeft ontstekingsremmende eigenschappen en versnelt de productie van huidcollageen.
  • Kokosnootolie: Kokosolie bevat middellange vetzuren die worden gemetaboliseerd tot krachtige antibacteriële middelen in het lichaam. Het bestrijdt enkele van de onderliggende oorzaken van acne, zoals candida.
  • Epigallocatechinegallaat: Deze stof wordt gewonnen uit groene thee. Het bestrijdt de bacteriën die verantwoordelijk zijn voor acne en wordt goed verdragen door de huid.

Klik hier voor meer producten voor de gecombineerde huid!Gerelateerde producten

Copyright © DÉCAAR. Alle rechten voorbehouden.