Pigmentvlekken voorkomen

Pigmentvlekken voorkomen

De huid wordt onvermijdelijk blootgesteld aan factoren die ertoe kunnen leiden dat er in bepaalde gebieden meer melanine aanmaken. Dit ongelijkmatige donker worden van de huid staat bekend als hyperpigmentatie. De donkere vlekken kunnen een slordig en verouderd uiterlijk geven. Het goede nieuws is dat wanneer je de oorzaak kent van pigmentvlekken, je het ontstaan hiervan kunt minimaliseren. Daarnaast kunnen de vooruitstrevende producten van DÉCAAR de reeds opgelopen schade zichtbaar verminderen.

Hoe ontstaan pigmentvlekken?

Wanneer er een pigmentvlek ontstaat, is dit omdat de melanine niet gelijkmatig over de huid wordt verdeeld, maar zich ophoopt op één plek. Sommige van de factoren die ervoor zorgen dat het pigment dat verantwoordelijk is voor de huid- en haarkleur ongelijk over de huid worden geproduceerd, zijn:

  • Acne en/of (acne)littekens Verhoogde hormoonstimulatie tijdens de zwangerschap of als reactie op medicatie Blootstelling aan Uv-licht Toxinen in de lucht.
  • Preventie en behandeling van pigmentvlekken
  • De onflatteuze huidskleur als gevolg van overproductie van melanine kan worden vermeden door veel water te drinken, dagelijks zonnebrandcrème te gebruiken, dagelijks de huid te reinigen, te scrubben en hydrateren en door het gebruik van natuurlijke ingrediënten.

Brightening Lijn van DÉCAAR

DÉCAAR biedt een verzorgingslijn van vier producten die speciaal zijn samengesteld voor het behandelen van pigmentvlekken. De producten voorkomen hyperpigmentatie, verminderen zichtbaar pigmentvlekken en bezitten krachtig werkzame stoffen voor het beschermen van de huid tegen het ontstaan van nieuwe pigmentvlekken.

De Brightening lijn

Speelt in op twee belangrijke doelen; namelijk voorkomen en verminderen van pigmentvlekken en het verjongen van de huid, door deze te beschermen tegen nieuwe schade. De producten zorgen voor een egale huid, zonder pigmentvlekken.

Bevat verhelderende ingrediënten die een uitgebreide therapie bieden voor het verlichten van irritatie en roodheid.

Brightening Exfoliation serum

Voorkomt pigmentvlekken en donkere verkleuringen van de huid door zijn zacht exfoliërende werking en door een aantal zeer sterke antioxidanten.

Brightening Cream 24hr

Bevat premium geselecteerde kruidenextracten die zich richten op hyperpigmentatie. De huid wordt gehydrateerd en de natuurlijke glans hersteld. De huid is elastisch en egaal.  

Brightening Cream SPF50

De meest innovatieve sunblock crème van DÉCAAR elimineert donkere vlekken en voorkomt photo-aging.Gerelateerde producten

Copyright © DÉCAAR. Alle rechten voorbehouden.