Jojoba wonderen

Jojoba wonderen

Is het geheim van een ultra-gehydrateerde huid te vinden in de meer droge gebieden van de natuur? Het antwoord is ja. Jojoba is een woestijnstruik en het extract van de noot staat bekend om zijn rijke vochtinbrengende eigenschappen.

Hoewel het olie lijkt te zijn, is jojoba een vloeibare was-ester met een structuur die lijkt op de natuurlijke esters in talg, een natuurlijke beschermer die wordt geproduceerd door de talgklieren van het lichaam. Sebum houdt het vochtinbrengende water van de huid vast, wat leidt tot een gezondere, stralende huid en een jonger uiterlijk.

Antibacterieel en ontstekingsremmend

Jojoba is van nature een antibacteriële, antivirale en schimmelwerende stof en dit maakt het ideaal voor verschillende huidaandoeningen. Het wordt ook lang gebruikt als ontstekingsremmer voor een droge, jeukende of gevoelige huid. Het hydrateert terwijl het de huid voorziet van een voedingsrijke stof om te kalmeren.

Antioxidant

Het bevat natuurlijke vitamine E, een bekende antioxidant. Dit betekent dat het helpt om huidbeschadiging door vrije radicalen zoals vervuiling te voorkomen, terwijl het ook de huidskleur versterkt door de oxidatie van zaken als olie te ontmoedigen, wat helpt om verstopte poriën en onzuiverheden te voorkomen.

Helpt talg in balans te houden en verstopt je poriën niet

De samenstelling van jojoba lijkt erg op talg, de natuurlijke olie die door ons lichaam wordt geproduceerd. Omdat jojoba vergelijkbaar is met deze van nature voorkomende stof, gelooft de huid dat ze, wanneer ze wordt aangebracht, voldoende olie heeft geproduceerd die de productie van meer oliën op de huid verhindert. Daarom helpt het de talgproductie in evenwicht te houden en verstopte poriën door overtollige oliën op de huid te voorkomen. Jojoba voor een vette huid is een krachtig ingrediënt dat wonderen zal verrichten.

Helpt wond- en litteken genezing

De voordelen houden daar niet op, onderzoek toont aan dat de jojoba zich aan uw huid bindt wanneer er schade aan is veroorzaakt, waardoor een beschermende coating wordt geboden en het herstel van deze gescheiden huidcellen wordt ondersteund. Vanwege het rijke vitamine E-gehalte van jojoba helpt het, op dezelfde manier als het helpt om wonden te hakken, ook om donkere plekken op de huid te verlichten vanwege de herstellende eigenschappen van de huid.

Jojoba werkt als een uitstekende vochtinbrengende crème die helpt om diepliggende rimpels en fijne lijntjes te vervagen. Onderzoek toont aan dat jojoba op korte termijn ook de soepelheid van de huid verhoogt en enigszins lang aanhoudt.

Allemaal in één scrub

Bij DÉCAAR begrijpen we dat de jojoba-voordelen voor de huid te moeilijk te weerstaan ​​zijn, dus hebben we de Oxygen Scrub gemaakt. Deze op gel gebaseerde exfoliator verjongt en stimuleert de huid om al haar functies te herstellen. Het reinigt de poriën, wat resulteert in een stralende, stralende en gezond ogende huid.Gerelateerde producten

Copyright © DÉCAAR. Alle rechten voorbehouden.