DÉCAAR Essentials

Kies welk pakket past bij jouw specifieke huidbehoeften en start vandaag met het zichtbaar verbeteren van jouw huid!

Het Essential pakket bevat:

1. Cleanser;

2. Lotion;

3. 24-uursverzorging;

4. SPF;

5. Tijdelijk met een exfoliator gratis!


Let op: in de pakketten voor de acne huid, gecombineerde huid en de gevoelige huid kun je kiezen tussen de BB Oxygen Cream SPF 50 in Ivory, Nude of Tan.

Waarom zijn de Essentials zo belangrijk voor jouw huid?

Je hele leven lang moet je het met jouw huid doen. Je gezicht krijgt veel te verduren qua vuil, vrije radicalen, make-up, bacteriën en verzorgen we soms minder goed of eventjes snel door gemakzucht. Schoenen, handtassen, kleding, meubels kopen we met regelmaat nieuw en zijn vervangbaar... je huid niet. Eigenlijk best gek dat we onze huid niet op de eerste plek zetten, je huid gaat immers je hele leven mee! 

Wanneer je je huid niet goed reinigt hecht je serum, masker, dagcrème (en nachtcrème) niet goed en kunnen de belangrijke werkstoffen niet hun werk doen. Zo investeer je wel in dure producten, keer op keer, maar zal de werking niet optimaal zijn. Een teleurstelling voor jouw portemonnee én jouw huid.

Om te verduidelijken wat het effect is van de juiste reinigingsroutine, behandelingen en passende thuisproducten, hebben we dit in onderstaande grafiek uitgetekend. Het belang van het goed reinigen en verzorgen van de huid in de ochtend(!) én avond wordt vaak onderschat, dus leggen we je graag stapsgewijs uit wat voor voordelen je hieruit kunt halen wanneer je dit goed opvolgt met de DÉCAAR Essentials. Doe er je voordeel mee!

DÉCAAR Essentials

Wist je dat 70% van de huidverbetering wordt behaald door het gebruik van de juiste thuisverzorgingsproducten? Er zijn vier stappen essentieel bij het verkrijgen en behouden van een gezonde en mooie huid, namelijk:

  • Het reinigen van de huid;
  • Het aanbrengen van een lotion;
  • De huid voeden met een 24-uurs crème;
  • Beschermen met een SPF.

Stap 1: Reinigen met een cleanser

Bacteriën & vuiligheid: Wist je dat je je huid gemiddeld zo een 300 (!) keer per dag aanraakt? Natuurlijk gebeurt dit onbewust, maar let er maar eens op: je krabbelt even aan je neus, strijkt langs je wang, zit te mijmeren en leunt op je gezicht. Het klinkt veel, maar het is daadwerkelijk waar. Stel je eens voor hoeveel bacteriën er op deze manier worden overgedragen. Hier wil je toch niet mee gaan slapen?!

Vet en afvalstoffen: Gedurende de nacht is het de regeneratieve fase van de huid. Onze huid herstelt schade die gedurende de dag is ontstaan. Tijdens dit proces ontstaat er talg (vet) en andere afvalstoffen. Met een laagje aan deze stoffen word jij wakker. Niet fijn toch? Daarom is ook het reinigen in de ochtend van belang.

Betere opname: Een schone huid zorgt ervoor dat werkstoffen uit verzorgingsproducten beter worden opgenomen. Daarnaast bevatten de Cleansers van DÉCAAR specifieke ingrediënten die in synergie (1 + 1 = 3) samenwerken met de overige producten uit de Essentials. Dit betekent meer resultaat bij het verbeteren van jouw huid!

essentials_header_2

Stap 2: Tonifiëren met een lotion

Het kraanwater in Nederland is nogal ‘hard’. Hierdoor kunnen zeepresten niet goed oplossen en komen ze samen met de mineralen uit het water (bijvoorbeeld kalk) op je huid terecht. Dit kan leiden tot een droge en trekkerige huid, en op den duur de huid gevoelig en schilferig maken. Een lotion ontdoet je huid van dit alles, kalmeert en hydrateert en heft zo de irriterende werking van het water op.

pH-waarde neutraliseren: Cleansers en het water waarmee deze worden verwijderd, kunnen de pH-waarde (zuurtegraad) van je huid veranderen. Een lotion neutraliseert de pH-waarde, wat ervoor zorgt dat de werkstoffen van jouw huidverzorgingsritueel beter worden opgenomen.

Verwijderen van de laatste restjes vuil, make-up remover en dode (verhoornde) huidcellen: Water spoelt restjes reinigingsproduct, vuil en vet meestal niet goed weg. Voor een optimale reiniging, en een gegarandeerd schone huid, sluit je af met een lotion.

Betere opname werkstoffen: Dankzij een lotion kunnen de werkstoffen uit je crème of serum beter hun werk doen, omdat de huidbarrière in zijn geheel gezonder is.

essentials_header_3_1_

Stap 3: Voeden met een 24-uurs crème

Continue hydratatie: Een 24-uurs verzorging hydrateert de huid gedurende de dag én nacht. Dit is vooral belangrijk omdat het helpt om vochtverlies tegen te gaan en de huid soepel te houden.

Bescherming tegen invloeden van buitenaf: Dagelijks je huid verzorgen is nodig om je huid te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf zoals luchtvervuiling en blootstelling aan blauw licht. Dit kan bijdragen aan het voorkomen van voortijdige veroudering en het behouden van een gezonde huid.

Herstelmodus tijdens de nacht: Gedurende de nacht herstelt de huid van de schade die overdag is opgelopen. Een 24-uurs verzorging ondersteunt dit proces, door specifieke werkstoffen.

’s Nachts is de huid warmer dan overdag en verliest meer vocht. Je 24hrs crème ook aanbrengen voor het slapengaan zorgt ervoor dat je huid kan herstellen van de (milieu)schade die overdag is opgelopen en dat de huid lekker soepel en goed gehydrateerd blijft.

Stap 4: Verzorgen en beschermen met een SPF

UV-straling is de nr.1 oorzaak van huidveroudering, pigmentatie en een algeheel slechtere huidconditie. Je kunt dit eenvoudig tegengaan door iedere dag een SPF te gebruiken. Wist je dat UVA-stralen ook door het wolkendek heendringen en zelfs door glas? Daarom is het belangrijk om ook je huid in te smeren wanneer de zon niet schijnt.

Je huid onthoudt alles: alle momenten die we ons blootstellen aan daglicht stapelen zich op en vroeg of laat betalen we daarvoor de prijs. 90% van de opgelopen huidschade komt door de zon.

De SPF's van DÉCAAR bevatten zeer vooruitstrevende werkstoffen die de huid niet alleen beschermen, maar ook voeden en verzorgen.

essentials_header_4

OVER DÉCAAR

DÉCAAR is een modern cosmeceutical merk dat is gebaseerd op de jarenlange ervaring en kennis van de meest gerenommeerde cosmeceutische formuleerders in de industrie. Zij delen allemaal één geloofsovertuiging, namelijk: ‘de basis van schoonheid wordt gevonden in de gezondheid van de huid’. Die twee werelden worden samengebracht voor de allerbeste resultaten. Onze huidverbeterende producten en behandelingen zijn stuk voor stuk innovatief, uniek, veilig en heel effectief.

Copyright © DÉCAAR. Alle rechten voorbehouden.