Gratis verzending
vanaf 75 euro
Reviews DÉCAAR

en blijf op de hoogte van
onze promoties en nieuwe producten
Waarom je kiest voor een serum van DÉCAAR - Lees er hier alles over

Waarom je kiest voor een serum van DÉCAAR

Serums zijn essentiële producten voor jouw huid. Er is bewezen dat ze een merkbaar verschil maken voor hoe de huid eruit ziet en aanvoelt. Met hun lichtgewicht textuur en kleinere moleculaire structuur ( veel kleiner dan die die er in oliën, vochtinbrengende crèmes en lotions worden gebruikt ) kan een serum diep in de huid doordringen. Hierdoor kunnen ze krachtige actieve ingrediënten zoals peptiden, antioxidanten, vitamines en glycolzuren afgeven in de diepere huidlagen voor meer gerichte resultaten. Het is dus geen wonder dat serums als een essentiële stap worden beschouwd bij het corrigeren van verschillende huidproblemen.

Hoewel serums boordevol vochtinbrengende ingrediënten kunnen zitten, zoals hyaluronzuur en ceramiden (deze helpen de huid vocht vast te houden) kunnen ze een vochtinbrengende crème niet vervangen. Gezichtscrèmes zijn rijker en vormen een barrière bovenop de huid. Ze zorgen voor een beschermend laagje, zodat er geen schadelijke externe factoren de huid binnen kunnen dringen. Ook dat de rijke werkstoffen die het serum toevoegt aan de huid, de huid niet kunnen verlaten.

Het gebruiken van een vochtinbrengende crème is een belangrijke stap na het gebruik van een serum. Aangezien het belangrijkste doel van een serum is om actieve ingrediënten diep in de huid te sluizen, zijn de meeste niet geformuleerd om ook intense hydratatie te bieden.

DÉCAAR  biedt vier unieke formules met krachtige concentraties, perfect voor het aanpakken van specifieke huidproblemen, of het nu gaat om fijne lijntjes, vermoeidheid of grove poriën.

Oxygen Serum

Dit zeer actieve serum verjongt de huid. Werkt zeer goed voor de beschadigde huid. Daarnaast werkt het serum ook goed met eczeem. Het immuunsysteem van de huid wordt verbeterd, fijne lijnen worden gladgemaakt en de huid ziet er egaler uit.

Dlicate serum

Dit serum is zijdezacht, soepel en heeft een hoge concentratie. Daardoor heeft het onmiddellijk een kalmerend effect. Roodheid, jeuk en ontstekingen worden verminderd, het vochtgehalte wordt verhoogt en de natuurlijke barrière van de huid wordt versterkt. Het verzacht en hydrateert de gevoelige huid intensief.

Brightening Exfoliating Serum

Een innovatieve formule die voorkomt dat het gezicht rood wordt. Wat resulteert in een gelijkmatige huid. Door zijn zachte exfoliërende activiteit en sterke antioxiderende eigenschappen verfrist het de huid en maakt deze egaal en helder. De neiging van gluconolacton en lactobionzuur om watermoleculen te binden, resulteert ook in een verhoogde hydratatie van de huid en vermindert de ruwheid ervan.

Elixer Serum

Last but not least, het sterk gecondenseerde DÉCAAR serum dat met zijn verstevigende en liftende eigenschappen statische rimpels elimineert. Met een nieuwe generatie ingrediënten zorgt het elixerserum voor het onmiddellijke effect van huidverjonging. Het herstelt de gezondheid van de verouderde huid die is veroorzaakt van schade door de zon. Stimuleert de collageenproductie en hydrateert en beschermt de huid tegen waterverlies en schadelijke externe factoren.

Shop alleen het allerbeste voor jouw huid, zodat je ook daadwerkelijke resultaten behaalt! Klik hier en kies het serum passende bij jouw huidtype!