Gratis 3 samples
bij iedere bestelling
Gratis verzending
vanaf 75 euro
Reviews DÉCAAR

en blijf op de hoogte van
onze promoties en nieuwe producten
Aftellen tot Kerstmis en Oud & Nieuw: met deze behandelingen krijg jij een stralende huid! -

Aftellen tot Kerstmis en Oud & Nieuw: met deze behandelingen krijg jij een stralende huid!

Kerstmis en Oud & Nieuw komen eraan en je agenda puilt waarschijnlijk al behoorlijk uit. Wat serveer je dit jaar aan je gasten, de zoektocht naar de perfecte outfit, cadeautjes kopen, waar ga je het nieuwe jaar vieren en wie nodig je uit? De decembermaand kan een behoorlijk drukke maand zijn, waarin we veel moeten doen, maar waarin we uiteindelijk willen genieten met vrienden en familie en waarin we ons er op ons allerbest willen laten uitzien.

Kies voor één van deze twee topbehandelingen van DÉCAAR en weet dat het in ieder geval met één ding goed zit deze maand: je huid! Beide behandelingen zorgen er namelijk voor dat je een prachtige natural glow krijgt, een egale en gezonde huid en dat vermoeidheid zichtbaar afneemt!

DÉCAAR Oxygen treatment

Voor een stralende huid

Voor degenen die op zoek zijn naar een behandeling die zorgt voor een prachtig egale en stralende huid, is er de Oxygen treatment! Deze behandeling is bedoeld voor elk type huid met tekenen van vermoeidheid, zuurstofgebrek en stress (waar we waarschijnlijk allemaal wel mee te maken hebben deze maand 😉). De DÉCAAR Oxygen treatment reinigt de huid tot diep in de porien, hydrateert intensief en voorziet de huid van zuurstof. Zuurstof is essentieel voor alle organen, maar ook zeker voor de huid.

Zonder voldoende zuurstof veroudert de huid sneller en ziet de huid er dof en vaal uit. Daarnaast zorgt deze behandeling ervoor dat werkstoffen uit cosmetica beter en dieper in de huid worden opgenomen en dat je make-up beter en mooier blijft zitten. Ideaal dus voor iedereen die een spetterende indruk wenst achter te laten.

DÉCAAR Algen peeling

Voor directe verbetering van de huid die aandacht nodig heeft

Voor degenen die een echte boost willen geven aan hun huid, is de Algen peeling ideaal. Deze biologische algen en kruidenpeeling zorgt voor een nieuwe huid in slechts 10 dagen. Normaal gesproken doet de huid er gemiddeld 28 dagen over om nieuwe cellen aan te maken. De algen uit deze peeling komen in de diepere huidlagen terecht, waar ze de huidcellen stimuleren nieuwe cellen aan te  maken. Deze behandeling is ideaal voor als je snel resultaat wilt zien bij de volgende huidproblemen:

  • Rimpels en lijnen
  • Een vermoeide en doffe huid
  • Littekens
  • Couperose en rosacea
  • Een onzuivere huid
  • Een droge huid
  • Pigmentvlekken
  • Grove poriën

Omdat de DÉCAAR Algen peeling op een biologisch wijze werkt, is het zelfs geschikt voor de meest gevoelige huid.

Geef je huid alleen de beste huidzorg, kies voor een certified DÉCAAR specialist, klik hier en vind er één in jouw buurt!